VÆRKSTED I HVIDOVRE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Leder du efter en dygtig mekaniker i Hvidovre, som kan reparere eller servicere din bil? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores mekanikere står klar på vores autoværksted i Hvidovre til at hjælpe dig, når din bil har brug for det.

En tur på værkstedet følger ofte efter en ærgerlig oplevelse – bilen hoster og hakker, eller den har måske fået en skade i forbindelse med et uheld. Nu skal den så repareres, og det koster penge, der måske ikke er afsat i budgettet.

Vores ansatte kender alt til de frustrationer, du kan komme ud for som bilejer, og derfor vil vi gøre alt det, vi kan for at gøre dit møde med vores værksted i Hvidovre til en positiv oplevelse.

VORES AUTOVÆRKSTED GØR DET NEMT FOR DIG

Først og fremmest ved vores mekanikere, at det er vigtigt for dig at få din bil tilbage så hurtigt som muligt – og i perfekt stand. Vi gør os derfor meget umage med at tage godt imod dig og din bil, lige fra du træder ind ad døren, og til du har fået din bil retur.

Har du brug for at låne en bil, mens vi reparerer din egen, så finder vi også en løsning på det.

​​

VI ER SPECIALISTER I SKADESERVICE

På vores autoværksted i Hvidovre vil du opleve, at personalet er specialister inden for skadeservice. Vi lægger vægt på kontinuerlig uddannelse og optimering af værkstedets processer. Det er simpelthen nødvendigt for at kunne leve op til de krav, vores biler og importører stiller til os.

Vores skadecenter samarbejder med alle forsikringsselskaber. Vi kontakter både taksator og forsikringsselskab, og vi er selvfølgelig også gerne behjælpelig med udfyldelsen af skadesanmeldelsen.

Vi sørger for, at din bil hurtigt bliver køreklar og er som ny igen. Større skader udbedret på vores skadecenter bliver løbende tjekket af Teknologisk Institut/FDM.

KONTAKT VORES VÆRKSTED I HVIDOVRE ELLER KIG FORBI

Uanset hvilken skade, hvilket bilmærke og hvilken model der er tale om, så kan vi hjælpe med reparationen. Kom forbi vores autoværksted i Hvidovre eller kontakt os på 36 77 62 00 eller info@auto-house.dk. Du kan også booke en tid online.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi en af vores afdelinger

​Har du nogle spørgsmål omkring vores bilsortiment eller reparation og serviceeftersyn af din bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 62 00 (Auto-House Hvidovre) eller 56 63 32 44 (Auto-House Køge), men du kan også skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Ellers er du også altid meget velkommen til at besøge en af vores filialer.

ÅBNINGSTIDER

Salgsafdeling

Mandag - fredag

09.00 - 18.00

Lørdag - søndag (Køge)

10.00 - 16.00

Lørdag (Hvidovre)

Lukket

Søndag (Hvidovre)

11.00 - 16.00

Bogholderi

Mandag - fredag

08.30 - 14.30

Lørdag - søndag

Lukket

Reservedelstelefonerne

Betjenes dagligt fra

​08.00 – 15.45​

Lørdag – søndag

Lukket

Værksted og Skadecenter

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag 

Lukket

Reservedele

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag

Lukket

Indskrivning

​Mandag – fredag

07.30 – 17.00

Fredag

07.30 – 15.00

Lørdag – søndag 

Lukket

OM OS

AUTO-HOUSE har afdelinger i både Køge og Hvidovre. Vi forhandler både nye og brugte biler, og har særlig stor erfaring og ekspertise indenfor salg og servicering af Hyundai, Seat og Cupra. 

fb-hvid

​Auto-House Køge 

CVR: 18901331 

Auto-House Hvidovre

CVR: 27582028​