MEDARBEJDER- OG KUNDEPOLITIK

​​KUNDEPOLITIK

Det er vort ønske, at du oplever Auto-House A/S som en seriøs, troværdig og professionel bilforretning og samarbejdspartner. Tilfredse kunder er vort største aktiv, og du er som kunde hos os med til at sikre vores fremtid.

Vi tilstræber os derfor på at indgå langvarige kundeforhold og have en stor kreds af tilfredse kunder, hvis behov vi kender til bunds.

Som kunde hos Auto-House A/S har du krav på den bedste betjening.

Vores medarbejdere er kunde- og serviceorienterede og fungerer naturligt som holdspillere med gode samarbejdsevner. Vi uddanner løbende vores dygtige medarbejdere, så vi til stadighed har et professionelt og højt kompetenceniveau.

Vi kan derfor tilbyde dig en kompetent rådgivning i alle henseender hvad enten du skal handle bil – eller have din bil serviceret på vores autoværksted eller skadecenter.

Det er vores mål, at vi i fællesskab gør vores bedste for at løse opgaverne for dig som kunde, så du til en hver tid kan være godt kørende.

Med venlig hilsen
Carsten Larsen

MEDARBEJDERPOLITIK

Fælles for alle medarbejdere ansat hos Auto-House A/S er et højt kompetenceniveau.

Vores medarbejdere er fulde af initiativ og gå-på-mod. Vi er kunde- og serviceorienterede og fungerer naturligt som holdspillere med gode samarbejdsevner. Vi har stor erfaring i at arbejde med biler i alle sammenhænge og kan bevare overblik og struktur – selv i pressede situationer.

Evner der skal til for at drive en moderne automobilforretning i dag og i fremtiden.

Vi tilbyder attraktive arbejdsforhold i en åben og dynamisk virksomhed med stor tillid og ansvar til den enkelte medarbejder. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere oplever gode personaleforhold med respekt for familie og fritid.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi en af vores afdelinger

​Har du nogle spørgsmål omkring vores bilsortiment eller reparation og serviceeftersyn af din bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 62 00 (Auto-House Hvidovre) eller 56 63 32 44 (Auto-House Køge), men du kan også skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Ellers er du også altid meget velkommen til at besøge en af vores filialer.

ÅBNINGSTIDER

Salgsafdeling

Mandag - fredag

09.00 - 18.00

Lørdag - søndag (Køge)

10.00 - 16.00

Lørdag (Hvidovre)

Lukket

Søndag (Hvidovre)

11.00 - 16.00

Bogholderi

Mandag - fredag

08.30 - 14.30

Lørdag - søndag

Lukket

Reservedelstelefonerne

Betjenes dagligt fra

​08.00 – 15.45​

Lørdag – søndag

Lukket

Værksted og Skadecenter

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag 

Lukket

Reservedele

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag

Lukket

Indskrivning

​Mandag – fredag

07.30 – 17.00

Fredag

07.30 – 15.00

Lørdag – søndag 

Lukket

OM OS

AUTO-HOUSE har afdelinger i både Køge og Hvidovre. Vi forhandler både nye og brugte biler, og har særlig stor erfaring og ekspertise indenfor salg og servicering af Hyundai, Seat og Cupra. 

fb-hvid

​Auto-House Køge 

CVR: 18901331 

Auto-House Hvidovre

CVR: 27582028​