Brugtvognsforhandler med stort udvalg af brugte biler​

Er du på udkig efter en god brugt bil?

Er det blevet tid til at investere i en bil, men ønsker du ikke at købe en helt ny model til fuld pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Auto-House A/S er en brugtvognsforhandler, der tilbyder salg af brugte biler i Køge til attraktive priser. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige mærker og modeller.

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at købe en brugt bil, og derfor er vi en bilforhandler med et stort udvalg. Størstedelen af vores brugte biler er af mærket Seat, men vi forhandler også en række andre bilmærker. Nederst her på siden kan du finde hele sortimentet af brugte biler til salg.

Finansiering af den brugte bil

Har du brug for at få finansieret din brugte bil, findes der mange forskellige løsninger. Vores brugtvognsforhandler har f.eks. mange samarbejdspartnere, som tilbyder finansiering af brugte biler. Du har derfor mulighed for at købe lige den bil, du har behov for.

Er der garanti på brugte biler?

Spørgsmålet om garanti afhænger af, hvor gammel bilen er. Køber du din brugte bil hos os, vil du altid være dækket af købeloven, som sikrer dig en reklamationsret på to år – ligesom ved køb af andre varer.

Køb din bil hos vores brugtvognsforhandler

Vi har valgt at holde åbent i vores salgsafdeling hele ugen, så du også har mulighed for at komme forbi og se vores udvalg i weekenden, hvor du har tiden til det. Derfor holder vi åbent fra kl. 11-16 både lørdag og søndag.

Ønsker du at se nærmere på vores udvalg af brugte biler i Køge, er du derfor altid meget velkommen til at kigge forbi vores brugtvognsforhandler inden for vores åbningstid.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os. Ved skriftlige henvendelser kan du forvente at høre tilbage fra os inden for kort tid. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi en af vores afdelinger

​Har du nogle spørgsmål omkring vores bilsortiment eller reparation og serviceeftersyn af din bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 62 00 (Auto-House Hvidovre) eller 56 63 32 44 (Auto-House Køge), men du kan også skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Ellers er du også altid meget velkommen til at besøge en af vores filialer.

ÅBNINGSTIDER

Salgsafdeling

Mandag - fredag

09.00 - 18.00

Lørdag - søndag (Køge)

10.00 - 16.00

Lørdag (Hvidovre)

Lukket

Søndag (Hvidovre)

11.00 - 16.00

Bogholderi

Mandag - fredag

08.30 - 14.30

Lørdag - søndag

Lukket

Reservedelstelefonerne

Betjenes dagligt fra

​08.00 – 15.45​

Lørdag – søndag

Lukket

Værksted og Skadecenter

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag 

Lukket

Reservedele

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag

Lukket

Indskrivning

​Mandag – fredag

07.30 – 17.00

Fredag

07.30 – 15.00

Lørdag – søndag 

Lukket

OM OS

AUTO-HOUSE har afdelinger i både Køge og Hvidovre. Vi forhandler både nye og brugte biler, og har særlig stor erfaring og ekspertise indenfor salg og servicering af Hyundai, Seat og Cupra. 

fb-hvid

​Auto-House Køge 

CVR: 18901331 

Auto-House Hvidovre

CVR: 27582028​