HYUNDAI biler til salg I HVIDOVRE

​​Er du på udkig efter Hyundai i Hvidovre? Så er du landet det rigtige sted

​​

AUTORISERET HYUNDAI-FORHANDLER

Hos Auto-House i Hvidovre er vi autoriseret forhandler af Hyundai. Vores område spænder bredt, og vi både sælger, køber, servicerer og reparerer Hyundai-biler for tilfredse kunder på hele Sjælland.

Som autoriseret Hyundai-forhandler i Hvidovre er det vigtigt for os, at vi kan præsentere alle de populære og nye modeller for både privatkunder og vores erhvervskunder. Nedenfor kan du finde en oversigt over vores Hyundai-biler i Hvidovre, og du kan læse mere om hver enkelt bil ved at klikke på dem.

Ved at købe din nye bil hos os er du sikret personlig service og et anerkendt bilmærke.

AUTORISERET HYUNDAI-VÆRKSTED

Vi er et specialiseret og autoriseret Hyundai-værksted i Hvidovre, og vi står derfor altid klar til både at reparere din bil eller foretage et serviceeftersyn af din bil efter alle forskrifterne. Dermed kan du være sikker på, at din bil beholder garantien, når du tager den forbi vores værksted i Hvidovre.

​​​

SERVICE OG REPARATION AF HYUNDAI-BILER

Vi tilbyder Hyundai-service og reparation af alle modeller, både nye og ældre, og du kan dermed trygt booke en tid på vores værksted, hvis din bil har fået en skade, eller der er reservedele, der skal udskiftes. Vi varetager også gerne det regelmæssige serviceeftersyn af din bil.

KIG FORBI OG SE VORES UDVALG AF HYUNDAI I HVIDOVRE

Kunne du tænke dig at booke en prøvetur i en af vores Hyundai-modeller, eller ønsker du at kigge nærmere på sortimentet for at se, om der skulle være en model, der falder i din smag? Så er du meget velkommen til at kigge forbi vores adresse.

Her står vi også klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde den rette model, der både dækker dine ønsker og behov, og som samtidig matcher dit budget.

Skal du have foretaget en reparation eller et serviceeftersyn på din nuværende Hyundai i Hvidovre, kan du med fordel ringe til os på telefon 36 77 62 00 eller skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi en af vores afdelinger

​Har du nogle spørgsmål omkring vores bilsortiment eller reparation og serviceeftersyn af din bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 62 00 (Auto-House Hvidovre) eller 56 63 32 44 (Auto-House Køge), men du kan også skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Ellers er du også altid meget velkommen til at besøge en af vores filialer.

ÅBNINGSTIDER

Salgsafdeling

Mandag - fredag

09.00 - 18.00

Lørdag - søndag (Køge)

10.00 - 16.00

Lørdag (Hvidovre)

Lukket

Søndag (Hvidovre)

11.00 - 16.00

Bogholderi

Mandag - fredag

08.30 - 14.30

Lørdag - søndag

Lukket

Reservedelstelefonerne

Betjenes dagligt fra

​08.00 – 15.45​

Lørdag – søndag

Lukket

Værksted og Skadecenter

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag 

Lukket

Reservedele

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag

Lukket

Indskrivning

​Mandag – fredag

07.30 – 17.00

Fredag

07.30 – 15.00

Lørdag – søndag 

Lukket

OM OS

AUTO-HOUSE har afdelinger i både Køge og Hvidovre. Vi forhandler både nye og brugte biler, og har særlig stor erfaring og ekspertise indenfor salg og servicering af Hyundai, Seat og Cupra. 

fb-hvid

​Auto-House Køge 

CVR: 18901331 

Auto-House Hvidovre

CVR: 27582028​