AUTOVÆRKSTED I KØGE FOR PRIVATPERSONER OG ERHVERVSKUNDER

Vi er autoriseret værksted af CUPRA, SEAT, Honda og Citroen​.

Har du brug for en reparation eller et serviceeftersyn af din bil, og leder du efter et autoværksted i Køge, som har kompetencerne og tiden til at tage imod din bil? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Auto-House har vi en lokal afdeling i Køge, hvor vi også har tilknyttet et værksted, der kan reparere og servicere alle typer biler for både privatpersoner og erhvervskunder.

EN TUR PÅ VORES AUTOVÆRKSTED I KØGE SKAL VÆRE EN GOD OPLEVELSE

Vi har stor forståelse for, at en tur på værkstedet kan være en ærgerlig oplevelse. Der er noget galt med bilen, som gør, at den ikke fungerer, som den skal, eller den har været involveret i et uheld og har fået en skade. Uanset hvad kræver det som regel en reparation, og det koster penge. Penge, som du måske ikke havde regnet med skulle bruges på bilen.

Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre en tur på vores værksted i Køge til en god oplevelse. En del af dette arbejde består i, at vi tager os god tid til at tage imod dig og din bil, når du ankommer til vores autoværksted i Køge.

Vi ved hvor vigtigt det er at få sin bil tilbage fra værkstedet hurtigt, og derfor forsøger vi at reparere eller servicere din bil så hurtigt som muligt, så du hurtigt kan få din bil tilbage igen.

Har du brug for en lånebil, så du har noget at køre i, mens din egen er på værksted, finder vi naturligvis også en løsning på dette.

VORES SKADECENTER TAGER SIG GODT AF DIN FORSIKRINGSSKADE

Vi er specialister inden for skadeservice, og vores skadecenter har et samarbejde med alle landets forsikringsselskaber. Skulle din bil være involveret i et uheld, kan du bare køre den forbi vores autoværksted i Køge, så sørger vi for at kontakte taksator og forsikringsselskab samt at reparere bilen.

SKAL DU BRUGE EN DYGTIG MEKANIKER I KØGE? SÅ KONTAKT OS

Kontakt os på 56 63 32 44 eller info@auto-house.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi en af vores afdelinger

​Har du nogle spørgsmål omkring vores bilsortiment eller reparation og serviceeftersyn af din bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 62 00 (Auto-House Hvidovre) eller 56 63 32 44 (Auto-House Køge), men du kan også skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Ellers er du også altid meget velkommen til at besøge en af vores filialer.

ÅBNINGSTIDER

Salgsafdeling

Mandag - fredag

09.00 - 18.00

Lørdag - søndag (Køge)

10.00 - 16.00

Lørdag (Hvidovre)

Lukket

Søndag (Hvidovre)

11.00 - 16.00

Bogholderi

Mandag - fredag

08.30 - 14.30

Lørdag - søndag

Lukket

Reservedelstelefonerne

Betjenes dagligt fra

​08.00 – 15.45​

Lørdag – søndag

Lukket

Værksted og Skadecenter

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag 

Lukket

Reservedele

​Mandag – fredag

07.30 – 15.45

Fredag

07.30 – 14.00

Lørdag – søndag

Lukket

Indskrivning

​Mandag – fredag

07.30 – 17.00

Fredag

07.30 – 15.00

Lørdag – søndag 

Lukket

OM OS

AUTO-HOUSE har afdelinger i både Køge og Hvidovre. Vi forhandler både nye og brugte biler, og har særlig stor erfaring og ekspertise indenfor salg og servicering af Hyundai, Seat og Cupra. 

fb-hvid

​Auto-House Køge 

CVR: 18901331 

Auto-House Hvidovre

CVR: 27582028​