Brugte biler i Køge til salg

Er det blevet tid til at investere i en bil, men ønsker du ikke at købe en hel ny model, eller er budgettet ikke til det? Så er du kommet til det rette sted. Hos Auto-House tilbyder vi salg af brugte biler i Køge til attraktive priser, og du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige mærker og modeller.

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at købe en brugt bil, og derfor forhandler vi også et stort udvalg. Størstedelen af vores brugte biler i Køge er af mærkerne Hyundai og Citroën, men vi forhandler også en række andre bilmærker. Nederst på denne side kan du finde hele vores sortiment af brugte biler til salg.

Finansiering af den brugte bil

Har du brug for at få finansieret din brugte bil, findes der mange forskellige løsninger. Vi har for eksempel mange forskellige samarbejdspartnere, som tilbyder finansiering af brugte biler, så du har mulighed for at købe den bil, som du har behov for.

Er der garanti på brugte biler?

Det kommer an på, hvor gammel bilen er, men køber du din brugte bil hos os, vil du altid være dækket af købeloven, som sikrer dig en reklamationsret på to år ligesom ved køb af andre varer.

Køb brugte biler i Køge hos os – kig forbi og se udvalget

Vi har valgt at holde åbent i vores salgsafdeling hele ugen, så du også har mulighed for at komme forbi og se vores udvalg i weekenden, hvor du har tiden til det. Derfor holder vi åbent fra kl. 11 – 16 både lørdag og søndag.

Ønsker du at se nærmere på vores udvalg af brugte biler i Køge, er du derfor altid meget velkommen til at kigge forbi inden for vores åbningstid. Har du nogle spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 56 63 32 44 eller ved at skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Ved skriftlige henvendelser kan du forvente at høre tilbage fra os inden for kort tid.