Brugte biler i Hvidovre

Skal du bruge en bil til at fragte dig og eventuel familie rundt i det sjællandske, men har ikke behov for noget spritnyt? Hos Auto-House Hvidovre A/S har vi et stort udvalg af brugte biler fra mange forskellige mærker. De fleste er nyere Citroën og Hyundai, men vi har også mange andre. Se det store udvalg herunder. Vores mål er at give dig præcis det du søger til den helt rigtige pris. Det kan i mange tilfælde godt svare sig, at købe en brugt bil, og derfor er det også et af vores fokusområder.

Finansieringen af den brugte bil
Vi har en række gode samarbejdspartnere, der også finansierer brugte biler. Tag en snak med os omkring dine muligheder, når du kommer herned og leder efter din bil.

Du er altid mere end velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål vedrørende vores brugte biler i Hvidovre. Det er fuldkommen uforpligtende, så ring endelig til os på 36 77 62 00

Vi sælger også biler lørdag og søndag

Der er gang i salget for tiden, og da vi gerne vil give alle interesserede mulighed for at få en god oplevelse, har vi besluttet også at holde åben i salgsafdelingen både lørdag og søndag fra kl 11 – 16.