Bilforhandler i Hvidovre

Biler i Hvidovre handles hos bilforhandler, Auto-House

AUTO-HOUSE i Hvidovre A/S er en filial af Auto-House i Køge A/S.

Leder du efter EN NY eller brugt bil, så kom forbi Auto-House i Hvidovre. Afdelingen åbnede i 2004, og beskæftiger i dag 16 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er autoriseret Citroën og Hyundai bilforhandler i Hvidovre, og vi har en stor erfaring og ekspertise med salg og servicering af disse biler.

For at gøre det nemt for dig, når din bil skal på værksted, kan du låne en bil af os, mens vi reparerer / udfører service på bilen. Du kan nemt klikke i felterne, når du booker tid online. Vores kompetente mekanikere står så klar til at modtage dig og bilen. På den måde vil du spare tid ved indskrivningen, så du kan komme hurtigt videre.

Auto House i Hvidovre har ligeledes tilknyttet et stort brugtvognslager, hvor bilerne sælges til absolut konkurrencedygtige priser. Så hvis du i stedet er på udkig efter en brugt bil, er du også i de helt rigtige hænder.

Vores mål er at være det mest besøgte bilcenter i Hvidovre, samt at give vores kunder en oplevelse der gør, at de kommer igen. For at sikre målsætningen, sørger vi for at stille op med en veluddannet og engageret medarbejderstab, der hele tiden dygtiggøre sig, for at kunne give den bedste service og rådgivning.

Kunderne kan heldigvis mærke vores passion for biler, og vi er stolte over de gode relationer, vi har skabt til såvel privatkunder, som erhvervslivet i Hvidovre.

Facebook

Facebook

Kontakt os!

Vi søger altid at hjælpe, som nuværende kunder – hvad enten det er til vejledning, en forespørgsel eller et uforpligtende tilbud. Har det interesse, er du altid velkommen til at gribe telefonen og ringe på 36 77 62 00

Smarte håndværkere kører Citroën – se selv her: