Hyundai Kona – Ny Crossover lander 6 – 7 januar 2018

Den nye Hyundai Kona er mindre end Hyundai Tucson, men større end en IX20. Det er Hyundais bud på en Crossover i det nye stærke segment for høje biler, med skarpt design og gode priser.

Hyundai Kona – Inspireret af Hawaii
Kona er opkaldt efter et surfer-område på Hawaii, hvilket er med til at understrege den aktive livsstil som biltypen indbyder til. Designet er råt og maskulint, med sorte plastskærme. Derudover er det muligt at bestille bilen i tofarvet lakering og med et farverigt interiør.

Hyundai Kona – Avanceret udstyrsniveau
Alle udgaver af Hyundai Kona leveres med et avanceret udstyrsniveau, bl.a. med nødbremse fra både høje hastigheder, fodgængere og cyklister. Pakken omfatter ligeledes advarsel for blinde vinkler, træt fører og vognbaneassist.

Hyundai Kona – Motorprogram og udstyr
Det umiddelbare motorprogram byder på 1,0 benzin med turbo, samt 1,6 benzin, også med turbo. Derudover er der planlagt en diesel, også 1,6 med turbo og 136 hk.
1,6 benzin versionen er med 7-trins automatgear og 4WD.

Afhængig af udstyrsvariant, leveres Kona med en stor skærm, der styrer Navigation, Radio, Bluetooth og Apple Carplay. Der findes ekstraudstyr som Head Up Display.

Hyundai Kona – Priser
Priserne er endnu ukendte, men for at gøre modellen attraktiv i segmentet, skal prisen være i niveauet 170-210.000 kr. afhængig af motor og udstyrsvariant.

Du kan læse FDMS test af Hyundai Kona her: www.fdm.dk