Den nye Hyundai i20 er blevet tildelt den prestigefyldte læserpris, “Det Gyldne Rat”. I tæt kapløb med en række andre skarpe bilnyheder vandt Hyundai i20 for sin overbevisende kombination af design, rummelighed og kvalitet.

Allerede ved lanceringen i starten af året vakte den nye Hyundai i20 opmærksomhed, og det er ikke for ingenting, at Hyundai i20 allerede har vundet adskillige priser. Først vandt den IF Design Award 2015. Derefter Red Dot Design Award 2015. Og nu vinder den også ”Det Gyldne Rat 2015” som et bevis på at være de europæiske bilisters foretrukne bil i miniklassen.

Over 425.000 læsere og bilister deltog i afstemningen og Hyundai i20 vandt foran bl.a. Skoda Fabia og Opel Karl. Det er første gang, at Hyundai vinder prisen, og det var en stolt chefdesigner, Peter Schreyer, der udtalte sig efter showet:

”Vi er meget beæret over, at læserne er så begejstrede for vores nyeste medlem af Hyundai-familien. Det beviser endnu en gang, at vi gør de fremskridt, vi skal, både med hensyn til design, kvalitet og godt bilhåndværk.”

Den nye Hyundai i20 er blevet tildelt den prestigefyldte læserpris, “Det Gyldne Rat”. I tæt kapløb med en række andre skarpe bilnyheder vandt Hyundai i20 for sin overbevisende kombination af design, rummelighed og kvalitetHyundai’s chefdesigner, Peter Schreyer er på ingen måder et ubeskrevet blad i bilverden. Han har tidligere haft ansvaret for designet af bl.a. VW Beetle, VW Golf IV og V og Audi TT, og modtog i 2013 en særpris ved ”Det Gyldne Rat” for sin enestående indsats i bilindustrien. Peter Schreyer er blot den anden designer, der modtager denne særpris.

”Det Gyldne Rat” er en af de mest prestigefyldte priser og den har været uddelt 40. år i træk. Prisen, der er organiseret af det tyske bilmagasin Auto Bild samt ugebladet Bild am Sonntag blev afholdt i samarbejde med søsterpublikationer i 20 europæiske lande.