Autoværksted i Hvidovre

Vores mekanikere står klar på autoværkstedet i Hvidovre, når din bil har brug for det

En tur på værkstedet følger ofte efter en ærgerlig oplevelse – bilen hoster og hakker, eller den har måske fået en skade ved et uheld. Nu skal den så repareres, og det koster penge, der måske ikke er afsat på budgettet.

Vores ansatte kender alt til de frustrationer, du kan komme ud for som bilejer, og derfor vil vi gøre alt det vi kan, for at gøre dit møde med vores autoværksted i Hvidovre til en positiv oplevelse.

Har du spørgsmål til vores værksted, så ring til os på 36 77 62 00

Vi gør det nemt for dig

Først og fremmest ved vores mekanikere, at det er vigtigt for dig at få din bil tilbage så hurtigt som muligt – i perfekt stand. Vi gør os derfor umage, for at tage godt imod dig og din bil, lige fra du træder ind af døren, og til har fået din bil retur. Har du brug for at låne en bil, mens vi reparerer din, så finder vi også ud af det.

På vores autoværksted vil du opleve, at personalet er specialister indenfor skadeservice. Vi lægger vægt på kontinuerlig uddannelse og optimering af værkstedets processer – det er simpelthen nødvendigt, for at kunne leve op de krav, vores biler og importører stiller til os.

Vores skadescenter samarbejder med alle forsikringsselskaber. Vi kontakter taksator og forsikringsselskab, og er selvfølgelig gerne behjælpelig med udfyldelse af skadesanmeldelsen. Vi sørger for, at din bil hurtigt bliver køreklar og som ny igen. Større skader udbedret på vores skadecenter, bliver løbende tjekket af teknologisk institut/FDM.

Autoværksted i Hvidovre med skadecenter

Kontakt os!

Uanset hvilken skade og uanset bilmærke og model så kan vi hjælpe med reparationen. Kom forbi autoværkstedet i Hvidovre så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med din bil.

Har du spørgsmål til vores værksted, så ring til os på 36 77 62 00. Du kan også booke tid online

Godt og billigt autoværksted i Hvidovre og Rødovre