Seat i Køge og Hvidovre forhandles

Er du på udkig efter en Seat i Køge, Hvidovre eller omegn? Så er du kommet til den helt rette bilforhandler.

Autoriseret Seat-forhandler

Hos Auto-House er vi autoriseret forhandler af Seat i Køge, og vi tilbyder både salg, køb, service og reparation af alle modeller for privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland.

Her på siden kan du finde en oversigt over vores sortiment af nye Seat-modeller.

Autoriseret Seat-værksted

Vi er et autoriseret Seat-værksted, hvilket betyder, at vi kan udføre både reparation og service af din bil, uden at du mister garantien på bilen. Vi står til rådighed, uanset hvilken model og hvilken årgang bil der er tale om.

Service og reparation af Seat-biler

Uanset om du køber en Seat i Hvidovre, Køge eller omegn eller et helt andet bilmærke, så vil den løbende skulle til serviceeftersyn. Det kan du med stor fordel få foretaget her hos os, hvor vi er specialister inden for Seat-service og reparation.

Vi kender bilen, og vi sikrer dig, at du er godt kørende. Det gælder også, hvis du har været involveret i et biluheld, og bilen er blevet skadet.

Vi har et skadecenter, der samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vi varetager al kontakt med både taksator og forsikringsselskab.

Kig forbi os og se vores udvalg af Seat i Køge eller Hvidovre

Leder du efter en forhandler af Seat i Hvidovre, Køge eller omegn, skal du bare kigge forbi os. Vi har et stort udvalg af både brugte og nye modeller, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop den model, der passer til dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget.

Har du brug for at komme i kontakt med vores værksted, eller har du nogle generelle spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 56 63 32 44 (Køge) / 36 77 62 00 (Hvidovre), men du kan også skrive til vores e-mail info@auto-house.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse inden for kort tid.

Mii electric

Ibiza

Ny Leon 5D

Ny Leon Sportstourer

Leon 5D e-HYBRID

Leon SP e-HYBRID

Arona

Ateca

Tarraco