Honda i Køge forhandles

Er du på jagt efter en Honda i Køge eller omegn? Så er du kommet til den rette forhandler.

Autoriseret Honda-forhandler

Hos Auto-House er vi autoriseret forhandler af Honda i Køge, og vi tilbyder både salg af nye som brugte biler, ligesom vi også tilbyder at opkøbe din gamle bil. Vi har også et værksted, hvor vi kan foretage serviceeftersyn og reparation. Vi står til rådighed for både privatpersoner og erhvervskunder fra hele Sjælland.

Autoriseret Honda-værksted

Ud over at være en autoriseret forhandler er vi også et autoriseret Honda-værksted. Det betyder, at vi kan foretage både service og reparation af din Honda-bil, uanset om du har købt den hos os eller ej. Det gælder, uanset hvor gammel bilen er, og hvilken model der er tale om.

Service og reparation af Honda-biler

Når du får foretaget service eller reparation af din bil på et autoriseret Honda-værksted, kan du være sikker på, at du kan beholde garantien på din bil. Vi er specialister inden for Honda-service og reparation, og vores dygtige mekanikere kan sikre, at din bil igen kan være godt kørende.

Har du fået en skade på bilen, har vi også vores eget skadecenter, og vi har et samarbejde med alle landets forsikringsselskaber, hvilket betyder, at du nemt kan indlevere bilen hos os.

Herefter varetager vi kontakten med taksator og det pågældende forsikringsselskab, og vi kan også hjælpe dig med at udfylde skadesanmeldelsen.

Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg af Honda i Køge

Hvis du leder efter en bil, ny som brugt, til en god pris, så tag endelig en tur forbi os og se vores store udvalg af Honda i Køge. Vores personale står klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil ud fra dit budget og dine ønsker.

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller skal din bil på værksted til en reparation eller et serviceeftersyn, er du desuden også meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du med fordel gøre ved at ringe på telefon 56 63 32 44 eller ved at skrive til vores e-mail info@auto-house.dk.

Civic 5d

CR-V

Jazz

HR-V

Civic Type R

Civic 4d

CR-V Hybrid