Hyundai i Hvidovre til salg

Er du på udkig efter Hyundai i Hvidovre? Så er du landet det rigtige sted

Autoriseret Hyundai-forhandler

Hos Auto-House i Hvidovre er vi autoriseret forhandler af Hyundai. Vores område spænder bredt, og vi både sælger, køber, servicerer og reparerer Hyundai-biler for tilfredse kunder på hele Sjælland.

Som autoriseret Hyundai-forhandler i Hvidovre er det vigtigt for os, at vi kan præsentere alle de populære og nye modeller for både privatkunder og vores erhvervskunder. Nedenfor kan du finde en oversigt over vores Hyundai-biler i Hvidovre, og du kan læse mere om hver enkelt bil ved at klikke på dem.

Ved at købe din nye bil hos os er du sikret personlig service og et anerkendt bilmærke.

Autoriseret Hyundai-værksted

Vi er et specialiseret og autoriseret Hyundai-værksted i Hvidovre, og vi står derfor altid klar til både at reparere din bil eller foretage et serviceeftersyn af din bil efter alle forskrifterne. Dermed kan du være sikker på, at din bil beholder garantien, når du tager den forbi vores værksted i Hvidovre.

Service og reparation af Hyundai-biler

Vi tilbyder Hyundai-service og reparation af alle modeller, både nye og ældre, og du kan dermed trygt booke en tid på vores værksted, hvis din bil har fået en skade, eller der er reservedele, der skal udskiftes. Vi varetager også gerne det regelmæssige serviceeftersyn af din bil.

Kig forbi og se vores udvalg af Hyundai i Hvidovre

Kunne du tænke dig at booke en prøvetur i en af vores Hyundai-modeller, eller ønsker du at kigge nærmere på sortimentet for at se, om der skulle være en model, der falder i din smag? Så er du meget velkommen til at kigge forbi vores adresse.

Her står vi også klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde den rette model, der både dækker dine ønsker og behov, og som samtidig matcher dit budget.

Skal du have foretaget en reparation eller et serviceeftersyn på din nuværende Hyundai i Hvidovre, kan du med fordel ringe til os på telefon 36 77 62 00 eller skrive til vores e-mail info@auto-house.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

i10

i20

i30 5-dørs

i30 stationcar

i30 fastback

IONIQ hybrid

Ioniq Plug-in Hybrid

IONIQ Electric

Kona

Kona Hybrid

Kona Electric

NEXO

NYHED! Santa Fe

NYHED! TUSCON Hybrid

NYHED! TUSCON

IONIQ 5

BAYON