Bilforhandler i Hvidovre: Salg af Citroën, Seat og Hyundai

Er det blevet tid til at investere i en ny eller brugt bil, og leder du efter en bilforhandler i Hvidovre, så er du kommet til det rette sted.

Vi forhandler biler i Hvidovre

Hos Auto-House forhandler vi et stort udvalg af brugte såvel som nye biler i Hvidovre til privatpersoner og erhvervskunder. Vi åbnede vores bilcenter i Hvidovre tilbage i 2004, og det er en filial til Auto-House Køge.

Vi beskæftiger 20 dygtige og veluddannede medarbejdere, og du kan derfor være sikker på at få personlig og servicemindet service, når du besøger vores autocenter i Hvidovre. Vi er autoriseret forhandler af Hyundai og Citroën, og vi forhandler et stort sortiment af både gamle og nye modeller.

Vi har et stort brugtvognslager, hvor vi forhandler brugte biler til yderst attraktive priser, så er du på udkig efter en brugt bil til en god pris, er du meget velkommen til at kigge forbi.

Målsætning der sikrer dig den bedste service

Vi har en målsætning om at være den mest besøgte bilforhandler i Hvidovre og at give vores kunder så god en oplevelse, at de gerne kommer igen, næste gang de skal købe eller sælge bil, eller når bilen skal på værksted. Derfor sørger vi for hele tiden at dygtiggøre os, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og service.

I løbet af årene har vi fået gode relationer til både erhvervslivet og privatpersoner i Hvidovre og omegn, som har kunnet mærke vores passion for bilerne, og det er vi stolte af.

Leder du efter en bilforhandler i Hvidovre? Så kig forbi os

Uanset om du er på udkig efter en ny eller en brugt bil i Hvidovre, så kan du finde et stort udvalg hos os. Du er derfor altid mere end velkommen til at kigge forbi vores adresse for at se nærmere på udvalget og eventuelt prøve en tur i en af modellerne.

Har du nogle spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 36 77 62 00, eller du kan skrive til vores e-mail info@auto-house.dk.